Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag tänker inte försöka förklara mig här. Inte ens paradoxens betydelse vill jag förklara åter igen. Om du inte förstår andemeningen i texten känns den meningslös att förklara, som en gammal vän till mig sade en gång.


Dagens Paradox 2012 12 08 - om ålder






Jag frågade den kände skådespelaren Vollmar Yxkullsgata om en del olika saker som han svarade en smula svävande på. Det var precis som om han vore någon annanstans. Till slut kom jag med den brännande frågan om han skulle bli ledsen om han inte nådde upp till samma ålder som sin far, vilken dog vid 96 års ålder, på resa i de italienska alperna och han svarade då att det förstås skulle kännas trist, att dö.




Prosa (Kortnovell) av lodjuret/seglare VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-12-08 09:29



Bookmark and Share


  Anya VIP
Torrt om livet...för visst tillhör väl döden livet??? Är gärna din skrivvän. hoppas du inte har något emot det.
Kram
anya
2012-12-08
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP