Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våra färger är blå

Den här platsen svävar fritt
i de vita mellanrummen
här dansar virvlande snöflingor
med de böjda grantopparna

och hundra evigheter sörjer
ord som aldrig någonsin når fram



på den här platsen
finns Vi som inte finns

förenade i färgen och drömlösheten
och i osjungna klagosånger under skalen


på den här platsen
vägs själ mot fjäder

och mänsklighet mot empiri.




Fri vers (Fri form) av Niclas Petersson VIP
Läst 644 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2012-12-08 12:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Som en plats mellan saga och verklighet där det normala blir onormalt. Styrkan sitter i att hålla ut.....vänta in sig själv och verkligheten.
2012-12-08

  LenaJohansson VIP
bra dikt
2012-12-08

    ej medlem längre
Så vackert.
En sång av melankoli.
2012-12-08

    Max Poisé
perfekt N!
Du hittar känslan, den syns och är magisk.
Att inte BM denna text är en kriminell handling!
2012-12-08

    ej medlem längre
fin och talande text..

2012-12-08

    ej medlem längre
Så ljuvligt vackert
2012-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Niclas Petersson
Niclas Petersson VIP