Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Limerick om vådan av otur i spel

 


En spelgalen man i Tvååker
var dålig på allt, men mest poker
Chansa allt på ett par
och blev fullständigt bar.
Även fysiskt var han medioker


 


 


 




Bunden vers (Limerick) av © anakreon VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-12-08 13:44

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  ULJO
Mycket bra levererat Calle
2012-12-08

    ej medlem längre
Aj!

Det måtte svida
Att så lida

Medioker i denna mark
I Tvååker utan särk
2012-12-08
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP