Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Doktor psykvård (Complexed living)

Möte med doktor Psykvård 

Smärtan finns i osammanhangen
i löst sammansatta fogar och omaka skor

smärtan finns i ordinära vardagskoder
jag aldrig lyckats förstå
i vetskapen om det som är jag
och i vetskapen om det som jag inte är

smärtan finns i alla förlorade timmar
dagar
veckor
månader
år av sand
i liv som tog slut
och i liv som inte ens hann börja

smärtan finns i mörkertalen och i svinnet
i om och kanske och utifall att
och i aldrig aldrig aldrig någonsin

smärtan finns i sömnen
och i sömnlösheten
och dagligheten
och rådvillheten

smärtan finns
i innanför och utanför
vid sidan av
bredvid
och i jämte
och i bortanför

och

i nästandör.

"Hm.
Så. Du mår inte så bra?
Här - jag skriver ut lite lycka på recept"






Fri vers (Fri form) av Niclas Petersson VIP
Läst 562 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-12-08 20:33



Bookmark and Share


  Magica VIP
Den här känns som om du skulle kunna göra en bra låttext av.
Väl förmedlat. Fasiken vad bra du skriver! Klar bokis.
2012-12-12

  Maiah VIP
smärtsamt MEN strålande arbete
2012-12-09

  Änglaögon
Som vanligt lyckas du beröra ...Fin.
2012-12-09

  LenaJohansson VIP
mkt bra beskrivet. känner igen
2012-12-09

    ej medlem längre
Den här är fantastisk.
I sin form.
I stämning.
I ordval.
Texten går in i mig. Är i mig.
Så jävla bra.
2012-12-09

  R.R.R.
Ja så känns det. Även om man Vet att man inte ska Tänka så. Instämmer med föregåendes påstående/fråga - det finns en mening (med viss måtta).
2012-12-08

    ej medlem längre
Du träffar rätt i min fråga-kanske är den viktig!?
2012-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Niclas Petersson
Niclas Petersson VIP