Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ser


SER

Om jag ser på dig
ser du på mig då
För vi klarar inte oss
om vi inte ser och tänker
på varandra.....




Övriga genrer av Olivia
Läst 333 gånger
Publicerad 2006-02-16 17:43



Bookmark and Share


    blackbeauty
BÄÄÄTTTRRRÄÄÄ
2006-04-09

  Olivia
BRRRAAA
2006-02-18

  sol
så insiktsfull du är vännen!
ja alla vill vi bli sedda.
det är en livsnödvändighet.
2006-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Olivia
Olivia