Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnerna

Minnerna Efter Dej är Omöjliga Och Glömma....
Du Är En Sånn underbar Person....
Jag Älskar Dej Verkligen För Den Du är....
När Jag Tänker På Dej väcker Det Mycket Minnen....
Jag Saknar Dej Nå Otroligt.....
Du Är Fin och Underbar....
Jag Hoppas Vi Löser Allt ..


Du är Liksom helt Omöjlig Att Glömma :(


Fri vers av Olivia
Läst 362 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-24 19:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Olivia
Olivia