Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan deej <3

Jag kan inte andas utan din närhet.
Jag kan inte gå utan dina andetag.
Jag kan inte se utan ditt skratt.
Jag kan inte höra utan ditt leende.
Jag kan inte tänka utan dina ögon.
Utan dej kan jag inte leva.




Fri vers av Olivia
Läst 340 gånger
Publicerad 2007-11-05 19:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Olivia
Olivia