Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att bära sig själv

Min tunna hud
väger tyngre än någonsin
från nu till då
och allt mellan gräsbrandslukt, skilsmässopapper
och ljudet då pannbenet slår in i verkligheten


det finns inget hopp om våren
mitt i de stora bristernas vinter


och i taket lyser alla tillkortakommanden
allt medan dugligheten
lägger summorna och svaren
över redan brustna bröstkorgar.




Fri vers (Fri form) av Niclas Petersson VIP
Läst 976 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2012-12-09 20:14



Bookmark and Share


    lussiana
Att bära sig själv är stort. Du beskriver detta vackert, det sköra. "min tunna hud väger tyngre än någonsin" Vi är ensamma riddare i våra liv. /Lussiana
2012-12-15

  Palett
Stark text som berör !
2012-12-12

  Magica VIP
Gripande!
2012-12-11

  ResenärGenomLivet VIP
Du skriver så det känns...
2012-12-10

  Linda CH VIP
Känslan är tung men texten flödar lätt!
2012-12-10

    Max Poisé
"store bristernas vinter"
Sådana ordkonstellationer får mig att rysa gott!

Bra Niclas!
2012-12-10

  lisa"puzzle"svensson
fantastiskt bra skrivet, griper tag i läsaren!
2012-12-10

  Ninananonia VIP
Sorgligt att bära ...så
2012-12-09

  Maiah VIP
Det är ju såååå himla starkt diktat...
2012-12-09

  LenaJohansson VIP
vackert o sorgesamt o jäkligt bra skrivet
2012-12-09

  Processan
verkligen bra dikt, tung och verklig.
2012-12-09

    ej medlem längre
Åh vilken text.
Helt. Fantastisk.
2012-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Niclas Petersson
Niclas Petersson VIP