Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inför dig.

 

Du vet att jag inte är någon

fallskärmshoppare längre

räddningsutlösaren är såld

jag är fri

 

men Gud

jag saknar

det är hög tid för högre

djupare samtal

 

jag måste få veta

mitt namn.

 




Fri vers (Fri form) av Gudinnan VIP
Läst 541 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-12-09 20:30



Bookmark and Share


  Mangal VIP
De sista två raderna fick mig att studsa till. Känsloväckande.
2013-03-07

  Maiah VIP
Intressant.... din egen kommentar nedanför kan vara en egen tankeväckande dikt... så sann
2013-02-06

  Gudinnan VIP
Högre tak ger mer utrymme för ett djupare samtal.
2012-12-09

  Svart svan
Jag trodde djupare samtal låg lägre? :)
2012-12-09

  Den gamle
Skön dikt
2012-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Gudinnan
Gudinnan VIP