Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min bältros är ännu kvar men orden har jag fått tillbaka och det känns skönt


Min penna

Min penna-
har fått
vila ut

när jag satt
mig ner i min fåtölj
har det kommit
över mig känslor,
tänk om orden
har tagit slut

Min penna-
har som jag
känner det
lite tungt
det haft

när de vackra
snöflingorna i
höstmörkret faller
känns det i min
kropp hur man
av vinterljuset
åter igen får
ny kraft

Min penna-
har äntligen
hittat orden
som nu
tar ny fart

Då en kollega
på mitt jobb
frågade om jag
åt landstinget
ville fotografera
några vinterbilder
och det känns
för mig helt underbart

121210




Fri vers av sajo
Läst 204 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-12-10 11:14



Bookmark and Share


  ULJO
Härligt att läsa din text
2012-12-13

  Maria T
Kommer att bli fina vinterbilder
2012-12-11

    ej medlem längre
Vad roligt se att du är tillbaka. Det behövs en paus ibland!
2012-12-10
  > Nästa text
< Föregående

sajo