Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Somliga går i trasiga skor, skrev Cornelius Wresvik

men det är inte problemet,

utan problemet är att

somliga är så

giriga



att det bara blir trasiga skor

kvar till somliga.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 283 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-12-10 13:16



Bookmark and Share


  Göran Gustafsson VIP
Här har du faktiskt en poäng.
2012-12-10

  Lavinia Röd
Så sant som det är sagt!
2012-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld