Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spöke av december

Jag är en av de soltrötta
den svarta regnbågen i december

mina fingrar målar livet
med iskristaller över alla åren

jag har snart räknat
alla vågorna på den här stranden
och det finns en sorg i all denna tomhet



hur kan något som inte finns göra så ont?




Fri vers (Fri form) av Niclas Petersson VIP
Läst 731 gånger och applåderad av 31 personer
Publicerad 2012-12-10 17:41



Bookmark and Share


  Tino
Gillar att den är lite abstrakt. Den ger en känsla och tankar.

2012-12-18

  Jocy Joyless
"den svarta regnbågen i december", den är sådan här förträfflighet jag söker efter..
2012-12-17

  Linda CH VIP
Mycket snyggt diktat i all sin smärta och brist på färg.
2012-12-17

  LenaJohansson VIP
fint diktat
2012-12-11

  Rise Little One
Finns det något som gör denna jag i texten glad? Satsa på det istället för att neutralisera situationen...
2012-12-11

  Magica VIP
Tomheten Finns och den är som ett "moln" i bröstkorgen... Jag bär detta själv inom mig var dag, känner igen mig...
Bra skriftat, smärta och välskrivet!
2012-12-11

  ResenärGenomLivet VIP
Undrar om det finns någon som kan svara på den frågan...
2012-12-10

    ej medlem längre
Din text gör ont att läsa. Du skriver inte ord min vän du skriker känslor...
2012-12-10

  Änglaögon
Håller med, fantastiskt!
2012-12-10

    Max Poisé
Det finns inte... Men det känns!
Fantastiskt skriftat.
2012-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Niclas Petersson
Niclas Petersson VIP