Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lars Svedin skrev 'Kärlek för vem' och jag kommenterade, som följer.


Kritik på en text (854) en verkligt krt txt






Den som oavsett ålder är singel
kan i bästa trottoarmingel
ställa sig brett och utropa
se vem som är singel, allihopa
och jag vill bli kär, om än i vingel




Bunden vers (Limerick) av lodjuret/seglare VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-04 15:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP