Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gör inte en fjäder av en höna bara för att du kan.


En eller annan sanning, ett eller annat korn






Kan man koka gröt på en spis kan man nog göra det på ris. Ris är ett stort pappersark ur vilket man sedan får de mindre storlekarna, A4, A5, A6 och så vidare. Där kan man se det stora i det lilla, betrakta ett ris eller bara ett korn av sanning, hela sanningen och allt annat än den hela sanningen.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-12-11 10:58



Bookmark and Share


    Jane S VIP
Gör inte en kyckling av en höna, som jag brukar säga:-)
2012-12-12

  Gunwale VIP
Det gäller kanske att ha rätt stuk på sina papper (med ris) till grötmyndigheten?
2012-12-11
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP