Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önskelista med regnbågstouch

Jag önskar solrosregn
över snötäckta hustak
och en kram varje morgon
när jag vaknar

jag önskar smakexplosioner
med regnbågstouch på min tunga
och en hand i min
på en skogspromenad en morgon i maj

jag önskar Bob Hanssonskratt
i tablettform på Apoteken
och en kall öl med vänner
på en uteservering en ljummen kväll i juli

jag önskar dunkgömme
under direktsända riksdagsdebatter
och en lek för två under ett täcke
i en stuga i skärgården

jag önskar rutschkanor i mjölkchoklad
från här till där och tillbaks igen över hela landet
och långa bilresor utan egentligt mål
med dej nära intill om natten

jag önskar julaftonsmagi och lycka
till alla på hela jorden
och skinka, sylta, julöl och lite kärlek åt mej själv

jag önskar dej
och jag önskar oss.




Fri vers (Fri form) av Niclas Petersson VIP
Läst 353 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-12-11 16:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Åh underbara önskningar..
2012-12-17

  lisa"puzzle"svensson
härliga önskningar, rutchkanor i mjölkchoklad då förstås också choklad-mustasch!
2012-12-14

  LenaJohansson VIP
fina önskningar
2012-12-12

  Magica VIP
Så vackert!
2012-12-12

    Max Poisé
Tar dina önskningar på orden!

2012-12-11

  ResenärGenomLivet VIP
Ljuvliga, levande önskningar...tycker mycket om dina ord...
2012-12-11

  Svartsilver
en underbar dikt som jag blir glad av
en fin medmänsklighet lyser här.
Tack fina du för det.
2012-12-11

  Rise Little One
Låt dina underbara önskningar bli sanna!
2012-12-11

  Larz Gustafsson VIP
Jag önskar ett avskaffande av julen och masshysterin/masspsykosen.
Jag önskar vår.
Jag önskar ett krossat Hamas.

Gillar det där med Bob Hansson, även om jag inte gillar hans hippiestil.
2012-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Niclas Petersson
Niclas Petersson VIP