Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De som kastar skit på kungahuset

kastar den skit


som finns

hos


dem själva.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 132 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-12-12 09:37



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Sant!
Själv är jag rojalist och monarkist. Det kommer jag alltid att vara.
2012-12-13

    ej medlem längre
Han menar att se dig själv först innan du kastar skit på andra. Svårare än så är det inte. Kan du inte läsa och göra den enkla kopplingen.
2012-12-12

  Lavinia Röd
Hmmm, jag förstår inte vad du menar med texten? Kan du utveckla lite?
2012-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld