Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är en drottning

Det är skönt att vara ensam
om mig själv

helt ensam om mig

du kan ju tro att du äger
och att dina ord har en kraft

de har en kraft faktiskt

din kraft

inte min

och jag undrar om du någonsin
kommer att vara ensam
om dig själv

men jag orkar inte bry mig
jag lämnar dig åt din egna förvirring
för nästa dag
slungar du som vanligt din honung
även om det sticker i dina ögon

ensam om mig själv
minns jag ingenting om dig

men honungen minns jag
den är gudomlig.




Fri vers (Fri form) av Gudinnan VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-12-12 18:00



Bookmark and Share


    dreamoflife
Den var bra!
2012-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Gudinnan
Gudinnan VIP