Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fossil

verklighetens brustna drömmar
hjärtat slår och blodet strömmar


mina händer är kalla
kärleken träffar oss alla


du och jag blev vi

men tiden hann förbi

och nu är kärlekens slag en fossil




Bunden vers av ScaryMind
Läst 144 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-12-12 23:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ScaryMind
ScaryMind