Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den som är utan synd

kastar första stenen

på henne, sa

JESUS


till fariséer och skriftlärda

angående äktenskapsbryterskan:


och stenkastningen, enligt Mose lag, uteblev.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 141 gånger
Publicerad 2012-12-13 13:35



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det är många som kastar sten på mig genom att anklaga mig för att vara stenkastare.
2012-12-13

  Lavinia Röd
Ja, vi människor är ganska bra på att döma varandra i vårt oförstånd.
2012-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld