Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mal. 2:2 "Men för er, ni som tror på mitt namn, skall rättfärdighetens sol gå upp med läkedom under sina vingar".


Som blomman vänder sig mot solen

vänder min själ sig mot

Dig, JESUS Kristus!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 123 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-12-13 15:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld