Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
True story.. =S


Företagsfesten

Det gör mig inget
att jag dansade och sjöng och blev full
Inte heller det trasiga glaset
eller att jag ramlade omkull

Å jag skiter i
att jag slog mig i trappan så att ögat blev rött
och kortet han tog när
jag blev för trött

Det var den där drinken jag gav till henne
Den pinsamma gesten
Fyra dagars jävla ångest på jobbet
För en skitsak på festen




Bunden vers (Rim) av whatfarstar
Läst 246 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-12-13 18:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härligt skaldat!
2012-12-13
  > Nästa text
< Föregående

whatfarstar
whatfarstar