Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vackert x 2

När jag såg rimfrostträden
mot himmelen blå,
jag tänkte ...

"Det här är så vackert!"

Och tankarna vandrade strax
till det som är Du ...




Fri vers av Lena K Nilsson VIP
Läst 629 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2012-12-13 19:07



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det va fint skrivet...
2012-12-14

  ULJO
Fina tankar
2012-12-13

  Tarantaran
Åh så fint skrivet..!
Den känslan att vilja
dela på allt vackert
fick du fram så
underbart...kanske
kärleken målar den
älskade också...
alldeles speciellt
vacker...



2012-12-13

    ej medlem längre
det var en fin tankelänk
2012-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP