Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tusen nålar

Jag vacklar, som en stöt
Trycks bakåt av åtrå
Huvudet pulserar och hjärtat flyr
Ryggen bränns och nacken fryser
Svagheten sköljer över mig
som en våg av tusentals nålar
Skakande av rädsla tittar jag åter upp

För aldrig förr har mina ögon tagit sådant fäste
på en kvinnas nyckelben

Men dina är det vackraste jag sett





Fri vers (Fri form) av whatfarstar
Läst 277 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-12-13 21:04



Bookmark and Share


  Blåbäret
vissa nyckelbens dragningskraft kan göra en livrädd
2012-12-15
  > Nästa text
< Föregående

whatfarstar
whatfarstar