Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Guds Ord: "Han sänder sin vind (Ande) då smälter det frusna. Han sänder sitt ord, och botar den sjuke".


Jag vill sprida värme och läkedom till oss människor

Värme som smälter det frusna,

och läkedom som läker

människors sår


och det kan ingen göra som

inte har värme -och

läkedomskällan

inom sig:


JESUS KRISTUS!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 124 gånger
Publicerad 2012-12-14 09:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld