Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

likt en vidunderlig magnet

det
är
främst
en
sak

som
har
slagit
mig
de
senaste
dagarna

riktigt
hårt
också

det
funkar
det
funkar
verkligen

det
här
med
himlakroppar
&
månsken

tro riktigt jävla hårt




Fri vers av charlotte svensson
Läst 252 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-12-14 18:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

charlotte svensson
charlotte svensson