Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har precis införskaffat en ny användare på poeter- eftersom min mamma hittade igen mig och satt och läste alla mina ångesttexter. Varav varför jag numera är anonym.


Anonym

Det är inte mitt fel att du läser.
Hade jag velat att du läst det hade jag nog sagt något.

Och det är fan inte konstigt att du blir sur när jag skäller på dig
i text- på text.
Men du lämnade mig och så enkelt är det.

Så lät mig vara arg; låt mig skrika, skriva, slå sönder saker.
Du har inte med det att göra längre.
Eftersom Du lämnade Mig.


-Anon




Fri vers av Anon
Läst 450 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-12-14 20:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anon

Senast publicerade
Anonym
* Se alla