Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
antiprimitivism


Kvinna

avklädd, halväten, utspottad,
roterar som en sorgsen äppelfrukt, konkav

snärjd utan lemmar
kroppar direkt som suger sig fast,
omfamnar sin hälft

vem äter mina kärnor,
vem bökar i bördig jord?

du får vara
men aldrig bli

min är jorden,
varm som en gödselstack

växer i dig
bleknar i mig




Fri vers av Engel
Läst 800 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2012-12-15 03:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Känslan av att bli utspottad. Den känslan alltså.
2019-05-06

    Asta Kass
Så himla fin!
2018-12-08

  Lazuli
”vem äter mina kärnor, vem bökar i bördig jord?” - de orden kändes och väcker en avsmak för fenomenet svartsjuka ... ingen vettig kvinna vill väl ägas av och blekna i en man.
2018-11-06

    J. Herward
Bokmärke.
2018-08-30

  S.A.I. Steve Lando
excellent kraftfullt skrivet

må ni gudinnor få tona upp i full kraft o makt, låta primitivistisk patrikalism läggas på multhögen
2015-04-27

  AnnaMy
Du målar upp en bild, sorgsen och ändå stark, viljan att ta för sig men ändå känna att det är den andre personen som tar lite mer.
2013-01-04

    Alfrida

Det är något med dina grejer som får en att dröja sig kvar vid orden. Tack!
2012-12-16

    Svarte Petter
Bra!
2012-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Engel
Engel