Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag

denna mardröm följde mig
förföljde mig
genom varje dröm
slog, klöste och vaggade mig

denna mardröm hjälpte mig
att bli jag
att bli ett jag
att bli ett




Fri vers av Engel
Läst 289 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2022-02-15 19:19



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
du borde skriva mer. du kan det här
2022-09-23

    Audit
Varje ord som en sten på rätt plats.
2022-04-27

  bumerang

ibland bara vet man. Och det är personligt. För varje som läser.
2022-02-16

  Eva Langrath VIP
En text om väcker många frågor och kittlar fantasin som poesi kan göra.
2022-02-16

  Cikoria Blå VIP
Frälste? Väcker frågor.
Och det ska ju gärna en dikt göra.



2022-02-16

  Kungskobran VIP
Mitt jag
ger mig välbehag
jag odlar mitt ego så bra
det är allt jag begär och vill ha
2022-02-15

  Kajan VIP
En kamp kan tvinga fram tydligare konturer; här får jag bilden av att trycket frammanar det underliggande, ett nyfött vulkaniskt land.
2022-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Engel
Engel