Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lägg märke till mig någon gång då..

Du sitter i soffan
och jag tittar på dig,
du sparkar iväg tofflan
och ger mig en surmulen blick

Kan du aldrig älska mig
såsom jag älskar dig?
jag ger dig all kärlek du vill ha
men inget får dig mig ta

Du sätter dig vid datorn
jag är inne och ser dig logga in
men du bryr dig ju inte om mig
för det är jag som måste leka tintin

Ibland pratar du med mig
då är det sött
och jag njuter
men du blir bara trött

I affären ignorerar du mig
som om du mig inte känner
jag vill inte bry mig
men mitt hjärta fylls av ränder

Nu har jag inte något mer o säga
men kom ihåg att du i mitt hjärta finns
för du är speciell
typ som min lilla prins...




Fri vers av charlotta
Läst 447 gånger
Publicerad 2006-02-16 23:56



Bookmark and Share


    NoMi F
Fint skrivet
Kärlek, ensamhet då
kärleken inte ser elelr
förstår
Tycker om det du skriver
Rimmet -texten är lång
kan nog kortas något
Som en kritiker sa till mig en gång
det är lätt att gömma sig bakom rim men inget
fel i det.
Försök korta av lite
radbrytningar, ge kraft åt orden
som du vill betona
2006-02-25
  > Nästa text
< Föregående

charlotta
charlotta