Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad visste väl jag vad kärlek var? (augusti 1996)

Jag har ett lejon till son
sprungen ur Västerdalälvens
rasande vatten

han kom tyst till världen
natten han föddes
mitt hjärta höll han redan då

och jag lät hans namn
eka högt över Finnskogar,
myrar och berg
under stjärnklar augustihimmel

han bar den brinnande
morgonranden i sina ögon
den största gåvan
det vackraste miraklet
hans lilla hand i min


Älskade barn
Älskade son




Fri vers (Prosapoesi) av Niclas Petersson VIP
Läst 497 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2012-12-17 20:28



Bookmark and Share


  Ann-sofie.
inget är vakrare och starkare än kärleken till sitt barn, det finns inget man inte skulle göra för att de ska ha det bra, vakert skrivet..
2012-12-19

  Maiah VIP
Aldrig är dikten så underbar som när den är till ens eget barn... vilken sötnos han är...=)
2012-12-18

  Änglaögon
Varmt och innerligt om kärleken till sitt barn.
2012-12-18

    ej medlem längre
vackert!
2012-12-18

  Linda CH VIP
Den finaste kärleken! Innerligt, starkt och vackert beskriver du den.
Elias vilken fin pojke, förstår att du är stolt.
2012-12-17

  ResenärGenomLivet VIP
Underbart varmt och kärleksfullt...
2012-12-17

    ej medlem längre
Ljuvligt vacker.
Bara så.
2012-12-17

  Rise Little One
en ballad om sitt barn ... det vackraste som finns ...
2012-12-17

    ej medlem längre
Du fångar en känsla som går rätt in i hjärtat att läsa. Blir alldeles tårögd och varm. En sån son - en sån gåva!
2012-12-17

  L I V
Helsikes jäklar Niclas...vilken läsupplevelse
Vad är större än det här?!
Den villkorslösa kärleken utan gräns från en far till en son
*suck*
Jag hittar inte riktigt hem i orden men det här berörde mig
2012-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Niclas Petersson
Niclas Petersson VIP