Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Enskild obeveklig känsla

Det finns så många färger för allt. Tom för lögner som jag ser igenom trots att du tror de är genomskinliga. De lyser spelförlopp med fusk som jag synat långt innan du gav ett pokerface Jag kommer aldrig behöva stå på tå för att översålla livets ansikte med kyssar av åtrå Jag.. lyssnade på fåglarnas vackra sång Jag.. har aldrig hört något liknande Jag.. var helt enkelt tvungen att fortsätta lyssna åh..precis som det var..orätt att lyssna och ändå.. förstod jag inte vad det var..varet i dina hackor. Att spela för hjärter Jag är ärligt tillbaka från att varit på samma plats och oförberedd Jag lyfter min lediga hand smeker försiktigt nacken ryser från topp till tå över allt underligt.. blundar en milli sekund för långt där i blundandet putar jag min mun och du kysser den, så öppnar jag dig i.. drömmen som att trädet står naket och endå bara något steg bort spänd i varje muskel..är jag..backar huvudet för att iakta han lutar sig fram med huvudet och anstänger sig för att lyssna precis som han inte hör jag antar att han nog också vill lyssna på fåglarna... och hade han tittat hade han sett den putande munnen igen men istället pratade han så mycket högre än vanligt Solen brände inte längre obevekligt på världen bara på ett valt ställe Inåt, in, i det inre, det som borde minska i styrka gjorde det motsatta och slet följsamt i nerverna som var härdade och helt med. Från helvete till paradis, mjukt filtrerat ljus, nedsilande i frid en uppenbarelse av totalt lugn och den glädjande tillfredställelsen att vara i och med sig själv (oavlåtligt lyssnade hans takter så mycket att han glömde av att höra..på fåglarnas sång och trädets nakna sanning) orden dog nästan vackert på hennes läppar när vinden kom och viskade bräddfull av minnet nådig hennes år av evig kärlek.




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-12-18 10:39



Bookmark and Share


    nånja
återupptäckte den här, wow!
2014-09-16

    ej medlem längre
Förbaskat bra poesi.
2012-12-18

  whatfarstar
Så fint du skriver, som att du målar
2012-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP