Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Plast och skal (second best)

Det är sant attt blixten aldrig
slår ner på samma ställe
för här slår den alltid
ner oftare än så

två
tre
fyra
fem
sex gånger

och det är du som rider
himlarna och de mörka molnen
solen skymtar helt efter ditt eget behag
precis som du styr ödets nyck lite hur du vill

men nu klipper jag marionettbanden
ett efter ett

jag är min egen nu
eftersom att jag aldrig har varit din
men hellre det än hit men inte längre

du har gjort samma val
om och om och om igen


det räcker nu baby
nu går jag


jag är fan bättre än så.






Fri vers (Fri form) av Niclas Petersson VIP
Läst 504 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-12-18 20:57



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
stark o klar, mkt bra, gillar det här
2012-12-19

  Svartsilver
jag anar en stor styrka i diktjaget.
jag gillar att se hur denne växer!
2012-12-19

  Maiah VIP
Ibland kommer man till ett vägskäl.... då man måste bestämma sig....bra jobbat
2012-12-18

    ej medlem längre
Revansch är fel ord, men samtidigt något jag önskar att alla ska få känna den positiva effekten av när man sliter med sina demoner, sin knöliga tillvaro och alla motlut som får en att tappa ork och inspiration. Revansch för sin egen skull, utan att skada någon annan.

Kraften i ett blixtnedslag...ta den och gör den till nya friska nerver i Ditt sargade rotsystem.
2012-12-18

  ResenärGenomLivet VIP
Man kan inte ta hur mycket som helst...stå på dej...
2012-12-18

  annalena VIP
Ett försiktigt "hell yeah" utropas..
2012-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Niclas Petersson
Niclas Petersson VIP