Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag såg en underbar film ikväll, med bland annat Scarlet Johansson eller vad hon nu heter. En av mina tvåhundrafemtiosju skådespelaridoler var med i den. Jag minns inte namnet på honom heller. Men filmen vara bra.


Elefanten har tre ögon






Störande av allmän oordning ägde rum igår kväll, vilket vuxenvärlden borde kunna lära sig att tolerera på ett annat sätt än man sett prov på hittintills. I betraktande av detta kommer en ny lag införas. Om det visar sig att det kommer fortsätta snöa på tisdagar och lördagar blir det alltmer uppenbart att sådant väder måste bekämpas med alla otillgängliga stående medel.




Prosa (Kortnovell) av lodjuret/seglare VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-12-19 01:32



Bookmark and Share


  ULJO
Det borde bara snöa på julafton
2012-12-20

    Bo Bjelvehammar
det snöar aldrig på en söndag
2012-12-19
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP