Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Anakreon inspirerade till denna parafras. Jag minns inte vem som skrev orginalet dock.


Dagens parafras 2012 12 19 - Diktivt definitivt








Klok som en hök är han
syn som en hund
skratt som en duva

hörsel likt en katt
och känsla som en kvinna
tänk en sådan man...




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 317 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-12-19 14:23



Bookmark and Share


  Nanna X
vackert
2012-12-19
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP