Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Saknad, av Gunwale, inspirerade till kommentaren.


Kritik på en text (850) Något litet om sanningen






Det är alltid skillnad på före och efter
oavsett hur man sedan
än föreställt sig detta före och efter.

Man kan från början tro
något om detta
ha åsikter om fenomenet.

Först efteråt kommer den möjliga vetskapen
vilket då blir en personligt subjektiv sanning
även i de fall den upplevs som allmänt objektiv.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-12-29 12:09



Bookmark and Share


  Jack E. Gladh VIP
Ordvrängarnas mästare
i farten igen
Du rumlar om med våra
invanda föreställningar
till gagn och nytta
för oss alla
2012-12-29

    ej medlem längre
Vänta lite; "subjektiv sanning" är en inre motsägelse (någonting man kunde göra dikt av, med andra ord) men åsikter kan man ha om det mesta och även ändra, om man skulle vilja.

En sådan kritiker som du beskriver är som en som kommer in på en fest, upptäcker att det är fel party och som tack slår blomkvasten i huvudet på värden.
2012-12-29
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP