Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vems väntan

Vems väntan väntar du in
själsligt medgörlig
medans livet väver alla dina..mina.. känslotrådar
de som inte passar..passar..
de som inte har någon harmoni..i..i
vare sig det gäller färg eller struktur..ur
urtvättad, tvättad ur

Sticka ut
sticka så
sticka dit
eller
sticka
stickor
sticker

jag, ja det gör ont när den och hjärtat sitter fast.

Vi är så evigt tysta.

Fail

När flingorna sakta faller,

sakta daler ner.

föll vi alltid gör vi

ännu fallit konstant

Gud vad det ännu känns...

bränns. Vansinne. Ja.




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-12-21 23:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP