Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lili Samuelsson berikade mig och inspirerade mig till denna text. Jag minns inte vad hennes text heter, men den är nyskriven och handlar om horoskåp i juletid.


Kritik på en text (848) Hahaha





Asgarv, men jag garvar ändå inte läppen av mig. Jag vänder mig därför till svarta börsen för att kunna köpa några skratt för dyra pengar. Om jag bara kan komma på hur att återanvända skratten så ger jag bort några av de mer hjärtliga i julklapp. Tips, ge bort en redan skrapad trisslott som visar på vinsten att man får en annan nit istället för den vinst man redan håller i.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-12-21 13:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP