Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den stora trötthetens rädslor

Kredit och debit
det blåser snålt i orostider

särskilt som i dessa
nu när de mörka dagarna
är fler än de ljusa

jag är de redan brända broarnas kämpe
men här rinner inga friska vatten
bara sorg, blod och mörker


och någonstans ovanför svävar de stora misslyckandens ande.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Niclas Petersson VIP
Läst 683 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-12-21 19:32



Bookmark and Share


  Magica VIP
kaboom, mitt i hjärtat satte denna sig, berörande skrivet!
2012-12-27

    ej medlem längre
Du äger stor kraft i orden,bra.
2012-12-21

    ej medlem längre
Gillar.
2012-12-21

  Maiah VIP
Det är sorgliga rader men vad bra att du sätter ord på det....
2012-12-21

    ej medlem längre
Smärtan, känns i orden
2012-12-21

  LenaJohansson VIP
bra o komplett
2012-12-21

  ResenärGenomLivet VIP
Sorgliga ord...
2012-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Niclas Petersson
Niclas Petersson VIP