Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Glada rytmer och rim! Happy rhythms and rhymes!


Merry Christmas and a Happy New Year to all of you! God Jul!

 

Nu är det Jul, Jul, Jul,

därför är det kul, kul, kul!

 

Christmas tree and frost,

be happy not lost!

 

Vi som bor i Norrland är lappar,

därför gillar vi julklappar!

 

Not hungry at Christmaz,

is amazing treasure!

 

Ät mycket choklad,

och var mycket glad, glad, glad!

 

Christmas gifts are great,

love is better than hate!

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av ERD-man-SKY VIP
Läst 416 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-12-21 22:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ERD-man-SKY
ERD-man-SKY VIP