Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortglömd

Hallå?

Här borta!

Jag finns här borta!

Glöm inte bort mig,
snälla.

Känslan att alla älskar den andra utbytesstudenten,
den är härligt den,
svärmar runt mig som arga små bin,
sticker varje gång jag vänder mig om,
varje gång jag försöker.




Fri vers av mvernet
Läst 194 gånger
Publicerad 2012-12-22 20:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mvernet