Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåt

Förlåt. Förlåt för att jag finns, förlåt för att jag bara det dåliga minns. Det måste finnas en större mening med det här. Något eller någon jag kan hålla kär. Förlåt att jag är den jag är, men det är jag, tyvärr. Förlåt men nu är jag här. Jag lär hur jag mig själv bär.




Fri vers av nasma
Läst 143 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-12-22 23:21



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
ånyo här, ty personen bör älska dig precis som du är - aldrig på annat vis. Det är du värd.
2013-01-04
  > Nästa text
< Föregående

nasma
nasma