Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det blir aldrig någon sista måltid

så mycket törst 

att släcka

så mycket blod

att spilla

 

vi ska äta du och jag

älska tills sista droppen

för det är så

vi lever

 

 

© 2012 Celticgirl




Fri vers av Celticgirl VIP
Läst 583 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2012-12-22 23:42



Bookmark and Share


  Tutankhamon1
Väldigt snyggt!
2014-01-23

  Engel
Intensivt!
2012-12-24

    ej medlem längre
Riktigt fantastisk tycker jag! Lagom längd med underbar styrka!
2012-12-23

  Karin Jungå c/o Vemod VIP
Riktigt bra och eftertänksam.
2012-12-23

    ej medlem längre
den var bra..
God Jul på Dig..
//G
2012-12-23

    ej medlem längre
Snyggt !!!
2012-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP