Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skör

skör
som en oblat
smulas sönder
i en lätt rörelse

sårbar
som en soldat
utan rustning
på öppet fält

hjärtat vidöppet
inget som skyddar

vill ha skydd
vill kunna gömma mig
som alla andra tycks kunna

bära rustning
skjuta tillbaka
inte bli sårad mer

varför ska jag vara rädd
att såra
de andra är inte det




Fri vers av lådis
Läst 202 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-08-14 22:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lådis
lådis