Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
God Fridfull Jul...!


Några tankar och känslor om JULENS JÄVLIGA VIBBAR







Allt jag och många med mej vill och längtar efter är att få fira en fridfull, mysig och glad jul tillsammans med våra nära och kära.

Jag bestämde mej för att inte dras med i och påverkas utav hysterin i år, men ändå känner jag mej orolig och störd. Jag har inte varit på stan, för jag vill inte se den galna massfrossan; vi handlar julklappar för 60 miljarder varje år i Sverige, (hur mycket det köps för i hela världen vill jag inte tänka på...), och samtidigt lever miljarder människor i fattigdom, det dör folk utav svält, det dör folk utav sjukdomar som lätt skulle kunna botas, bara det fanns pengar.
Och i lyxvärlden proppar vi i oss så mycket mat, godis och alkohol så att vi är nära att spy, eller så dör vi utav fetma eller hjärtinfarkt, eller så blir vi deprimerade utav den femte ensamma julen i rad, eller så sönderstressas vi utav en taskig ekonomi som gör att vi nästan inte har råd att köpa julklappar till barnen.

Jag undrar; varför firar alla jul som inte tror på Jesus Kristus?




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-12-23 02:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så jävla rakt på spiken!

Snyggt och tänkvärt!
2012-12-23

  mare VIP
Bra skrivet!!!!!!
Så sant, tack för din text!!!
2012-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP