Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade


om du lånar mina sinnen
en stund

skall du känna smekningen
av den slöja du sveper över världen

skall du känna dina händer
som stryker bort all smärta

och när du famnar efter dig själv
är jag åter där





Fri vers av Engel
Läst 846 gånger och applåderad av 36 personer
Publicerad 2012-12-23 04:59



Bookmark and Share


  Lazuli
Vacker tanke, vacker text.
2018-11-06

  Sebastian Noll
Jo. Den här är bra.
2014-02-21

  bumerang
Poetisk hjärngympa, men så blev det ju så underbart på slutet - också!
2013-06-04

  Constantine Snow
Väldigt berörande.
2013-01-22

    Melona
Detta är något av det vackraste jag läst. Och tagit in.
2013-01-17

  Anoo Niskanen VIP
Vackert formulerat!
2013-01-02

  Ninananonia VIP
Så vacker..
2013-01-01

  sommarmoln
Underbar, verkligen vackert!
2012-12-26

  L I V
Nån skrev att den här ska läsas sakta
Jag håller med. Ett andetag vilar mellan varje ord
En enkelhet som berörde
Shit. Känslosamhet och närvaro
2012-12-25

    ej medlem längre
Så närvarandegott
för den älskade
att läsa
2012-12-25

    ej medlem längre
Vacker *
2012-12-24

  milou
fantastiskt!
2012-12-23

  katastrofromantiker
Viktigt läsa den här långsamt och låta varje vers sjunka in.
Fint sätt visa någon som kanske inte har så bra uppfattning om sig själv (på något vis) hur (bra) den är... :) Och samatidigt ge en bit av sig själv.
2012-12-23

    ej medlem längre
En dikt som smeker själen...
2012-12-23

  Linda CH VIP
Förtröstansfullt, varmt och hängivet. Applåder!
2012-12-23

  Angel of love
Vackert och ömt, tyckte mycket om den här!
2012-12-23

  ULJO
Lysande förmedlat, kärleksfullt och vackert
2012-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Engel
Engel