Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sann vänskap

Länken som inte

brister.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 291 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-12-23 09:44



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Håller med dej...sann vänskap finns kvar oavsett vad som händer...
2012-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld