Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

God Jul till er alla! Mandelträd ljuder Vit Marmor

God Jul till alla fantastiska Poeter därute som kryddar sinnet mitt med fantastiska texter.
Jag skall försöka i den mån jag får tid över att besvara alla hundratals mail och den kritik som jag fått under den senaste tiden. Har förstått att det för många har stor betydelse att få svar, jag har dock ett liv utanför dessa ramarna. Nu är det Jul, stoor varm kram och tänk på de som ingen har eller är ensamma. Det finns alltid något man kan göra, även om man så är den som själv är ensam. Om inte annat hjälpa till att ge ut mat till de som är mindre bemedlade. Sprid Kärlek och värme och en hjälpande hand, det där" lilla" kan vara hela världen för någon i din närhet. :D


Mandelträd Ljuder Vit Marmor

Alhvit, Vitt allt är renaste vackraste vit
Mandelträd viskar stilla i vacker skrud
vinters vita toner i ljuvliga vinande ljud
Allt är en gåva för en liten sekund, inte blott
att vänta ivrigt på tjugofjärdes morgonstund
Njuta av det som oss i livet är givet
om så för en kort levande stund
En tid av stor saknad och tanke till alla halo ljus
De som inte firar med oss i våra hus,men väl som energi.
Kärlek en gåva, det finaste på Jord. Harmoni,
du finns någonstans och lever däruti
Alfdis skickar glittrande flingor av kärlek att falla
Må det stilla och sakta, tänksamt ärligt mottagas av eder alla




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-12-23 13:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Detsamma till dig, du njutbara skribent!!!!!
2012-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP