Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DET ÄR INGET FEL PÅ KUNGEN!

inte mer än på oss

andra.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 158 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-12-25 19:59



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
nej precis

men det enda felet är väl att han fått jobbet i arv
2013-01-06

  Larz Gustafsson VIP
Håller med.
Jag kommer alltid att vara rojalist och monarkist.
2012-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld