Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JESUS steg av tåget i Gullträsk

och tog bussen

till byn:


Nu går Han omkring där, gör väl

och hjälper alla, även dem

läkare inte förmått

hjälpa.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 133 gånger
Publicerad 2012-12-25 20:06



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ja, Han befinner sig där de som tror på Honom är, eftersom Han bor i dem.
2012-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld