Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Suddgummi

Jag har skrivit och suddat.

Till slut beslutade jag mig för att bara fortsätta skriva.

Nu suddade jag igen.




Fri vers av Kluven tunga
Läst 174 gånger
Publicerad 2012-12-25 23:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kluven tunga

Senast publicerade
Tankegång
Suddgummi
* Se alla